divendres, 23 d’abril del 2021

Sant Jordi 2021

 Bona diada de Sant Jordi 2021 

🌹🐉📖


Avui és un dia molt especial perquè celebrem Sant Jordi. 

Hi haurà qui us dirà que és un dia per celebrar que hi havia un drac ferotge que es volia cruspir tot un poble. Però en realitat el drac només tenia gana, ganes d’estimar molt i de ser estimat per tot el poble... per això si el veiu no el mateu feu-li moltes abraçades.


Trobareu qui us parli del dia de les roses i les flors, però no és cert, el dia de les flors el trobareu quan veieu florir el primer gallaret, o quan els camps grocs de calze brillin sota el sol de primavera.


També hi haurà qui us dirà que és per celebrar que un cavaller va rescatar la princesa, però deixeu-me que us digui a tots vosaltres, que no els hi feu cas que en realitat només vosaltres podreu matar els dracs que se us puguin fer por, perquè tots vosaltres sou els millors prínceps i les millors princeses per rescatar-vos a vosaltres mateixos.


Hi ha qui parla que és el dia del llibre, però no és veritat tampoc, el dia del llibre el trobareu quan us sorprengueu llegint perquè heu trobat la revista, el conte, el còmic, el diari, el poema... en definitiva el dia que trobeu les lletres que us facin tenir moltes granes de llegir, aprendre i creixer.


Voleu que us digui què és per mi celebrar la diada del 23 d’abril: PER MI ARA I SEMPRE SANT JORDI ÉS EL MILLOR DIA PER ESTIMAR MOOOOLT A TOTHOM I SOBRETOT PER ESTIMAR-VOS ENCARA MÉS QUE MAI A VOSALTRES MATEIXOS I MATEIXES.


GRÀCIES I MOOOLT BON SANT JORDI A TOTS ELS PRINCEPS PRINCESES I DRACS DE L’ERA DE DALT.





L'Era de Dalt Sant Jordi 2021

Roser Busquets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada