divendres, 22 d’abril del 2022

EL DRAC DEL 20.22

 

EL DRAC DEL 20.22

Fa molt i molt de temps un drac verd, envoltat de crestes i maligna com cap d’altre va començar a atacar a tots els poblats. Primer va cruspir-se avis i àvies, després la resta d’adults i finalment nens, nenes i a part de la població. El drac no entenia d'edats, de races, ni de classes socials, ni de gèneres... simplement atacava persones d’arreu del planeta.

Els que manaven van intentar combatre'l empresonant la gent a les seves cases perquè no se'l trobessin pel carrer, posant normes que mai ningú hagués imaginat obeir, privant de llibertats i de necessitats bàsiques a la població, amb normes que van arruïnar famílies, normes que van tapar boques, normes que van tancar escoles... i d’altres normes com la d’impedir compartir moments amb famílies i amics per evitar trobar-se amb el monstre enmig duna simple abraçada.

Suposo que ja aneu reconeixent la història que us descric amb UNA PRINCESA que és EL POBLE i UN DRAC que hem anomenat LACOVID.

DE CAVALLERS NO n’hi va haver UN, SINÓ MOLTS sota el nom de VACUNES VÀRIES i que van intentar combatre el drac perquè parés d’atacar la població. Però en aquesta llegenda cap Sant Jordi ha matat del tot un drac que ha anat canviant constantment de forma.

Actualment hi ha qui diu que aquell drac va morir i d’altres que pensen que seguirà viu entre nosaltres adoptant altres formes.

La llegenda ja s’ha començat a escriure i segur que se’n publicaran diferents edicions i d’alguna segurament en veurem alguna sèrie a plataformes digitals com Netflix, Primevideo, movistar tv, HBO i/o d’altres...

Però com sabeu encara no s’ha escrit el final d’aquesta llegenda, així que si us sembla bé podríem cridar tots ben fort, perquè un dia desapareguin tots els dracs, les lleis que l’envolten, les pors de tots i neixi de veritat la rosa de la pau en cada un de nosaltres. 

Donem pas a la DIADA cridant ben fort:  BON SANT JORDI !!!

TEXT DE : Roser Busquets Plaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada